Sunday, 30 November 2008

"the minute people fall in love they become liars"-Harlan Ellison

the minute people fall in love they become liars-or stupid. kahkah. disebabkan ade dua orang peminat yang menggesa utk aku memberi penjelasan berhubung status ym aku yang aku buh saje2 tak erti pon sebnarnye. tapi alang2 aku nak mnulis. aku pon tulis jela ape2 yang berkaitan dgn quote tersebut.

tapi eksyeli kebetulan aku mmg ade cerita yang berkaitan gakla sket2 ngn quote nih. ade la jugak kait2 sket. di hujung minggu yang lepas aku telah terstumble upon my friend's prengster. dia nih pompuan lah kan. skali tuh aku tgk la komen yang ade kat page dia tuh. dah ade pakwe rupe2nye dia tuh. tu takpe lagi. so aku pon buat2 la bz bodi baca pakwe dia tuh punye komen. komen pakwe dia bertulis begini
"Cygku..mis u so much la cyg...love u so much...mmuah..mmuahh..mmuah..akhirnye kau jd milik ku..ku kn sntiasa mncintai mu wahai cygku dan mmberi ksih syg scukupnye pd mu wahai sayangku..mmuah..mmuah..ku harap kau pn begitu jua.."
kahkahkah. identiti dia nih terpaksa la aku rahsiakan sbb mesti ade yang korang knl nih. giler ah kalau dia tau aku ngata pasal dia nih mesti dia bengang. tapi takpe. aku dah amik precautious iaitu menginvisible dari YM dia. hahaha. korang yang tau2 tu senyap2 jela jgn bawak citer ek. kahkahkah

so korang rase bdasarkan ayat tu. ape komen korang? adekah pakwe dia nih sdg menipu? sbb nmpak mcm tak logik jee. sayang smpai cmtuh ke? mcm dah meroyan je aku baca. ataupon mcm yang aku tulis awal2 -or stupid. kalau korang la kaum2 wanita la kan, laki pon buleh la. tiba2 kekasih korang tulis komen kat Fs korang cmtuh. haha. ape korang rase? nak gak ako tahu nih. supaya aku buleh meningkatkan tahap empathy dalam diri aku

as for me, i was born liar. so i dont need to fall in love to be one. macho tak aku tulis cmtuh. hahaha. dahla aku nak citer tu je. aku terbaca ayat klakar ni kat frenster mmber aku. tatau la pada korang klakar ke tak. tu jelah, sekian wassalam

11 comments:

AZIAH AZMEE said...

geli siot. nak manje2 konon. hahaha, jatuhlah saham gf die ek.

incik neng said...

bak kate aziah azmi itu bukan liar or stupid ..itu geli geli dooo
ahhh

Anonymous said...

Nape sampai camtuh..Kalo aku, del jer msg camtuh..Dahla public bace kot..Tak macho la laki camtuh..Ckup jer if tulis..Miss u, or Luv u..That's all..Simple..

If nk bebetol manjer, msg kat sms oklah..Tp aku rase aku bkanlah jnis leh layan laki terlebih manje camtuh skali..1-2 kali leh lg la if aku baik..Kne time aku jahat..Makanlah pelempang aku..Mauaha...

fatin itu saya said...

ewwww...tolong la.aku plak geli.

mmg la perempuan kadang2 nak dgr.tp takyah la over exaggerated cam tuh.

sangat geli ok.

AZIAH AZMEE said...

ngeheheh~ ala, awal2 je. nnti dah clash sibok nak delete. huhuh..~ cinte separuh mati.. jd ke dak.. tatao la. aaa~

totti 10 said...

kahkahkah
tak sangka korang merasa geli gak ek
aku igtkan perempuan terasa appreciated kalau laki2 tulis mcm tuh
hahahaha

agak2 awek tu cmne ek perasaan dia
nak delete kang trase plak pakwe dia tuh. siap tulis mjadik milikku. mcm dah kawen la plak. takpon dah romen kot? jeng jeng jeng

nana said...

geli la jugek kan.

tp i mmg takkan benarkan "bf" tulis sebarangan camtu.. coz my sister ada dlm list friend jugek.. kalo dia bce mau kine gelak goleng, jd bahan kat umah takpong direport :P hahahahhaaa...

kata2 manis/manja/geli tu tak leh dikongsi ramai.. hahaha.. tader privasi la..dlm sms cukup la.. :P

amendatahnie said...

hahaha..itu lawak bangang..tp,besepah kat fs..
mmg stupid sync bengong petala 7!

plus dgn kutukan bjela ko,mmg gelak golek ah aku bace!

tp,tlg ah..get a room la kalo nak gedik extra2 pon..

cik bintang said...

aku meme kekadang bungok skek
pape pom
cayang i owez lov u
porever..
wink!

:P gagagaga

Anonymous said...

sakit pewot aku gelak tauuuuuuu :p

Amy Wammy said...

kesimpulannya adalah geli
blm sah lg jd suami isteri ckp mcm tu
tak sweet pn tp sy bkn rs dengki ok
haha

kata-kata manis dalam sms adalah satu pembohongan, berani cakap depan-depan la. baru macho. :P