Tuesday, 11 November 2008

Kenapa totti 10? kenapa bukan peter north?

samekom kawan2 semua
aku tau mesti ade yang masih terpinga2 dan tertanya2 knape aku menggunakan totti 10 sebagai nama pena. kenapa bukan peter north? mandingo? khairi jamaluddin dan sebagainye. buat yang dari BDN maybe dah biase dah kot, sbb dah mmg aku kat sana guna nama tu kan. so buat orang2 yang dari personal, real life, hari ini saya akan menjawab segala persoalan yang sedang bermain di minda anda


so kenapa aku guna totti 10? nak kata muka macam totti tu takda la plak kan. aku ensem lagi sket. kahkah. takde la. aku ni mana la ensem pon, lebih siket je dari neng. tapi kurang sikit je dari norman hakim. kalau la aku lebih ensem sikit dari norman hakim, kompem2 la paling koman aku dah buleh dapat faradhiya. takdela aku kesunyian sangap sehingga kini.

layan jab gmba faradhiya


so pertama kali aku pakai nickname totti 10 time ako register kat BDN tahun 2001. ha korang kire la aku umur bape time tuh. muda dan comel lagi. time tuh itali baru kalah lawan france kat euro2000. ahha. time tu pon totti baru dapat jersi no10 sbb piero injured yang lama2 tu. takpe kalau korang tak igt aku nak criter. kalau aku tipu pon bukan korang tau kan. so sejak waktu itu lah, aku terus menggunakan nama totti 10 dalam kebanyakan forum yang aku join. kalau korang join mana2 forum nampak nama totti 10 tu, ha mungkin la aku tu. tapi kalau korang join forum2 porn ke redtube ke ape ke, yang tu bukan aku. yela nickname ni high profile skek, ramai la orang pakai.

walaupon sejak akhir2 ini, nama totti 10 itu pon sudah berevolusi jadik tot, tots, totteh. haaa mcm2 lagi lah. ikot orang la. kalau sayang, dear, baby, hummingbird, apple pie. tu dah kata nama lain pulak. bukan evolusi dari totti 10. kat skolah pon lab partner aku panggil aku totti-san gak tau kadang2, sbb aku kan ade t-shirt itali yang tulis nama totti, dia kate totti kakkoi. ha yang tu aku tatau la dia ckp totti tu sbg aku ke ataupon totti yang btol2. kahkah. aku criter je nih. kalau aku tipu pon korang bukan leh tau kan.

aku sebenarnye nak sambung lagi nih ade satu mende nak tulis. tapi aku rase itu kite tunggu esok jela ye rakan2. esok aku akan bercerita tentang asal usul kejatuhan kumpulan gagak hitam. saspeng lagi kan? tungguuuu
jumpa lagi rakan2

8 comments:

Dalin said...

aku berminat la nak tau kisah kejatuhan kumpulan gagak hitam yg farok jadik jahat nih...

totti 10 said...

ha yang tu kne tggu la esok. saspeng je kan. saje je aku.

paNavia said...

yg kisah kumpulan gagak hitam tu bukan dlm filem tu heroin dia nama suzana ke..

ngeee...

lawa ke faradhiya tu..

totti 10 said...

aah
suzanna bercinta dgn azroy
pastu ade budak nama farouk yg ensem
rosyam nor pon ade gak tau

ok apa faradhiya
berbeza mengikut tahap fantasi individu, dia ni sgt menggiurkan
kahkahkah

fatin itu saya said...

faradhiya menggiurkan?

farouk hensem? heh.

rambut megi yg tidak menterujakan langsung.chait.

nana said...

apepong name kamu.. kamu ttp darling saya :P

mupan said...

ko hensem skit dari hattan pon dah bleh dpt faradhiya tu

totti 10 said...

kahkah lupe plak ade hattan
sebenarnye dulu aku tgk satu melodi ni, faradhiya ckp dia suke
laki metroseksual
tu yang aku nak gak cuba jadik metro tuh
kahkahkah