Wednesday, 5 November 2008

Prolog

ahha, so kite mulakanlah semua2 ini dgn prolog. stelah sekian lama aku menyepikan diri dlm dunia blogging. ecewah. stelah aku mdapat byk kecaman dari pihak2 tertentu yang menyuruh aku memblog kembali, akhirnye aku pon dikurniakanlah kelapangn masa ni utk buat balik blog baru. kepada sesiapa yang tau web lama blog akuh, dulu aku kan pakai blogdrive kan. so skang ni beralih angin la kepada blogspot plak. igt nak pakai wordpress, kasik sama ngn darling sayang i yang sorang tuh, tapi pakai blogspot jela, kasik sama ngn darling sayang yang sorang lagi nih. hehehehe

so, kenapa ako sudah tidak guna blogdrive lagi? byk la asbab2 dia, salah satunye sbb blogdrive punye function takbes. mls la ako nak criter detail2 tapi sapa penah guna blogdrive tau la. cm deida, dia tau. same je feel dia ngn aku mengenai blogdrive nih.

ok lupekan pasal blog lama kite citer pasal blog baru. skang ni msti korang ttanye2 ape konsep yang ako cuba bawakan dlm blog baru ako nih. ngaaaaaaaaa. ako igt ako nak pakai konsep yang bkisarkan pendapat, perbincangn, muvi, teater, klas kimia dan sebagainye la. aku juga maybe akan bceriter byk mengenai sisha aku. byk la plak yang aku pikir skang nih. tapi nnti time nak taip msti aku mls. kompem punyelah. dan aku rase jugak aku akan memenuhkan blog aku dgn byk pkataan2 kesat dan berunsur lucah seperti kote dan pepet dan tetek. so kalau ade anak2 kecik tgh menepek kat sebelah komputer or lappy, jgn lah bagi derang baca. Dalin jgn bagi aisya baca ye nnti aisya lecture saya. auwwwww
*bile aku eja Dalin, aku eja D tu urop besar, sbb tu kata nama, maknenye itu nama or
*kalau darling tu baru ye kekasih kesayangan ati aku

mesti korang tertanya2 kan kenapa aku pakai header gmba perempuan gedik2 tepi pantai kan. sebenarnye ade byk sebab, selain daripada sbb gmba tu mampu menimbulkan unsur2 santai dan horny, ianya juga lebih sng, sbb aku cma perlu copy paste je template tu yang aku google. ako kalau tak nak letak header gmba gagak, guna banner criter the crow. yela kan, sempena mengingati kumpulan kongsi gelap aku dulu, kumpulan gagak itam. yang mana aku lah ketua kumpulan itu. hehehe acah mak joyah, mana ade aku join kump kongsi gelap. org je slalu pggl aku cmtu, sbb nama aku farouk. ksian gak aku. bila aku bitau nama aku je orang igt aku jahat. kalau la dulu bapak aku bagi aku nama Johan, mesti orang igt aku baik, mcm dalam drama2 dan filem2 melayu yang lain. tapi takpe, aku tak penah salahkan bapak aku mengenai hal ini, nama Johan tu nanti2 jela aku bagi kat anak ako plak ke.

knape plak title blog nih jangan memandang rendah asid dan alkali pekat, yang tu byk plak citer dia, kang bkait2 plak prologue ni dah tak mcm prologue la plak kan. kalau tulis prologue pjg2 pon nnti lama2 isi makin pendek2 pon malu gak kan? korang pon mesti makin sronok bahan aku kang. aku sebenarnye byk mnde rase nak tulis nih, tapi dia tgh bserabut, pasal mcm semua mnde dtg dari semua arah, aku tatau nak tulis mana satu dulu. hehehe. so aku rasmikan jela dulu blog aku nih. and kepada sesape yang nak btukar2 link blog ngn aku silelah ym, pm, telepon, sms, emel aku.

12 comments:

Anonymous said...

aku tak kire. aku nak cakap jugak! ko kena kasik aku credit gambar profile ko tu. Aku yg capture gambar tu. gune fon aku. hahaha..

selamat menghisap. insyallah kami akan ke jln damai minggu ini..nak kirim2 ape2 kat Ahmed tak? haha

-Guddy yg best-

incik neng said...

macam tahi..

totti 10 said...

ok la aku bagi kredit gmba tu ko yang capture. sambil aku attach skali gmba ko mlm tu yang boobies besar giler tak hengat tuh. takpon yang time kite tgh ciom2 tu okeh?

babyex said...

ive already add your link at my page too =)

totti 10 said...

ok thanks baby
ade sesape lagi nak tukar2 link
ni blog bakal mletops tak lama lagi neh
kang ako dah glemer aku close request.

neng ko tu yang busuk mcm taik
dah bape ari ko tak mandi
siot dtg jepun buat prangai
orang asli

deidaa said...

Kuhkuhkuh nama aku ada sekalik?
Even aku gune blogspot,
aku masih lemau utk menghiasa interior design nya.. ekekekek buto IT agaknya aku ni =))

TunMutaer said...

pergh buat blog nyaa!
weh add link aku.

fatin itu saya said...

org gyler. oi oi.

tududududududududuu.....

mmg mengarut la ko.

cerita kucing jgn lupe ye.

totti 10 said...

aaaaa patin
aku nak carik ko smlm mintak link blog ko
ape nama ntah
noththatshoe ka apa ntah

Anonymous said...

baru prolog.. da ada berduyun peminat yea :D


-nana-

cik bintang said...

ko rase enksem ngat ke gambo profile ko tu??

hihihi

totti 10 said...

ko ni ain
mmg mcm tao tao je perasaan ako ni tau
mmg aku terasa lebih ensem la dlm gmba tu
tu pasal la ako berani letak
ko pon mesti rase cmtu kan
sbb tu ko tanye2
hehehe