Thursday, 6 November 2008

Misi dan Visi blog saya

MISI dan VISI blog saya
bersempena blog aku ni masih baru. dan ini pos pertama selepas prolog, yang tlah berjaya mendapat sambutan hangat box opis. kekeke prasan giler dah nih.aku nak cuba buat misi dan visi blog utk blog akuh. aku rase blog aku kne ade misi dan visi, barulah mcm ade wawasan sket, ade target. supaya ianya tidak berakhir seperti blog aku yang terdahulu, terbengkalai. kehkehkeh. sebenarnye, aku tatau sgt ape beza misi n visi nih, so aku gabungkan jela ek, yang mana satu visi mana satu misi, itu homework korang la kne bezakan
  1. blog akan dihapdet dgn kadar kekerapan yang tertinggi yang saya mampu buat(kahkah). isi kandungan juga akan ditulis dengan sepenuh hati supaya menepati kehendak pembaca dan peminat2 sekelian semua.
  2. saya akan cuba sehabis baik utk buat blog inih seglemer blog chedet dan ohbulan. kehkeh susah tu nak glemer cm chedet. tapi kalau aku buat blog pasal politik, mmg kompem lah blog aku glemer. lagik2 kalau aku kutuk paklah n KJ. mmg kompem byk hits punye ari2. sronok je aku tgk traffic view blog aku. hehe. tapi aku tanak la tulis pasal politik, nnti ramai plak gado2 maki2, aku tak suke. aku suke peace. kalau pasal politik nih, ko ckp org tak tgk beriter pon ko dah kne berjawab ngn Tuhan. wakakakaka. ish tanak la perli org tuh, kang dia skodeng blog aku abes dia mroyan lagi kang. tapi aku nak glak lagi skali. wahahahahahaha
  3. function2 dan gajet2 dlm blogspot ni aku akan cuba utk explore semua2 dan akan ku exploitasikan sebanyak mungkin supaya menjadikkan blog ini lebih sdap mata memandang. tapi korang mmg dah suke kan tgk header template aku nih. bikin stim gitu. hehe
  4. blog ini juga akan cuba dimanipulasikan utk mengetengahkan kepentingan alkali dan asid pekat dalam kehidupan kite seharian dan melalui blog ini jugak aku akan cuba buktikan bahawa jikken(lab) aku pada hari rabu yang dari kol1 smpai kol6 tu bukan lah sesuatu yang membosankan sekiranye kite pandai menggunakan masa2 tersebut.
k lah tu je buat hari ni. esok aku ade satu pos saspenggg. pos utk esok ni dia unik sket, lain dari yang lain. nak tau apa, kite same2 tggu esok. tungguuuuu



7 comments:

Anonymous said...

gile la zaman skang nak wat blog kine ade misi dgn visi ek? hahaha.. caya laaaa.. :P

-nana-

totti 10 said...

kah kah
nampak berwawasan sket kan
barulah terserlah ciri2 bakal
suami mithali

Anonymous said...

kaitan misi & visi blog dgn ceciri bakal suami mithali ape eh?.. hahahahahhahaaaa...

-nana-

Anonymous said...

siap ade misi ngan visi..
adoiyaiii encik totti.
hahha

aku malas nak sign in
-azie

totti 10 said...

kenapakah korang semua memilih utk menulis sbg anonymous
kan ade option name/url tuh.
isi jela nama takyah url. ngaaa

nana said...

yela. org kg mane reti dgn blogspot yg canggih ini

totti 10 said...

haha
majuk plak darling i sorang nih
geget kang