Wednesday, 26 November 2008

Apekejadahnye dgn Xbox360

so hari ini aku balik lab awal sejam. aku habes awal walaupon aku sgt2 lah mengantuknye. tadi time buat eksp pon bape kali aku menguap. aku dahla mcm kecewa sebenarnye. sbb aku igt kan hari ni aku takde lab. adela segolongan maknusia2 itu telahpon menyebarkan dakyah2 sesat mengatakan bahawa hari ni jadual ikot kelas hari rabu. so di dalam kelam kabut dunia ini, aku masih lagi ade masa utk menulis blog. aku sebenarnye dah menghampiri tahap ketandusan nak tulis pasal ape dlm blog aku nih. aku igt nak tulis pasal drama siries yang aku tgh layan skang nih, tapi mcm syok sdiri la plak citer pasal drama mcm tuh.

tapi aku igt nex entry aku nak cerita pasal komodo dragon-in detail. ni mmg komodo dragon btol2 nih, aku baru lpas tgk dokumentari dia. satu tu discovery channel, satu lagi tu ntah ape ntah. tapi dua2 bes la. nnti la bile aku ade mase aku citer kat korang pasal komodo dragon. ni bukan perli2 tau. jgn ade yang terasa plak. kalau korang nak terasa gak, terjilat ke teraba ke ape ke, lantak korang ah. kalau aku tgk ramai sgt yang terasa, ramai sgt nak kutuk aku, so aku maybe akan delete entry ini demi menjaga kepentingan peribadi aku

terus, kite ke topik sebenar yang aku ingin bincangkan hari inih. waddahek btol la asal kebelakangan ni aku tgk kat gamepot byk game bes2 yang kluar utk xbox ni ha? mula2 aku tgk ade game fableII, pastu tibe2 ade The last remnant, yang nmpak mcm bes gak. pastu baru2 ni nmpak plak preview street fighter 4. lagi la smart. hehe. padahal SF4 tuh PC pon kluar gak. tapi aku saje je nak buat diri aku mcm geram2.

kalau mengikut napsu serakah aku nih, mmg aku rase nak bid je kat yahoo auction mnde alah nih, tapi pk2 balik aku takde plasma TV nak main mnde alah ni, ade tv gemok tuh je. malu la plak aku dgn warga2 tokushima ni kalau nak main xbox pakai tv gemok. kompem2 la aku dibahankan. dah jadik satu hal plak nak bli tv plasma. benchmark terendah 32'. rifa punye tv 26' tak layak masuk benchmark. byk sgt la plak kan total damage nye nanti. game plak nak kne bli original. celah mana nak pakai dvd lanun kat sini. tak amareka la kan kalau pakai CD original. kahkahkahkah

tapi game2 xbox ni mmg mnarek la, lagi2 the last remnant tuh, RPG from square enix. mmg kompem2 la peberet. fableII plak mcm bes sbb fableI dulu dah main kat pc. sempoi. so kesimpulannye aku telah mendecide utk meletakkan xbox dlm wishlist aku, cuma bile nak beli tu aku tak rancang lagi. mungkin ujung tahun depan jela kot. hahhaa. speaker bose yang aku rancang2 nak beli pon tak terbeli lagi. speaker bose mungkin beli ujung bulan3 sbb bulan3 JPA bagi extra scholarship utk beli alat tulis dan buku. speaker tu kire alat tulis la gak kan. hehehe

ahha, aku rase plak esok mcm nak p gunting rambut la, aku nak buat rambut mcm ariel peterpan lah. muka dah ade dah sket. haha ape kejadahnye aku nak mengaku muka aku mcm indon nih. giler ke hape. lenkali jela rakan2 kite bertemu lagi, yang mana tajuk selepas ini kemungkinan besar ialah komodo dragon. sekian wassalam

5 comments:

nana said...

rambut je cam ariel peterpan taww.. jgn g wat plastik sugery plak tuka muka cam ariel peterpan.. i tak rela.. hahahahahahahahahahahhaaaaa...

TunMutaer said...

bukan leh dw game masuk kt hard disk ke?
kate internet laju.

totti 10 said...

buleh je nak donlod. tapi mana nak carik modded Xbox kat sini. lagipon kalau pakai xbox modded nanti dah takleh main xbox live, sbb m$ bleh detect mod n ban ID. ahha. so kne pilih la. pirate game, no online gaming. or online gaming with original DVD. hehe

rifa87 said...

deemn..sapa kata tv aku tk masuk benchmark...COMPACT tv dow..

Anonymous said...

ape kejadahnye speaker dianggap sbg alat tulis...ish...