Wednesday, 7 January 2009

Ape yang aku buat spanjang winter holiday

ok lah. aku nak bercerita mengenai ape yang aku buat spanjang winter holiday
ape yang aku buat ialah

1.tido
2.makan
3.tv series
4.movie

ha itulah mnde2 yang aku buat. perbuatan itu tak mengikut turutan. buleh jadik shuffle2.
so tak payah la aku tulis byk2 utk entry kali ni. yahuuu.

owh ye, tak lama lagi aku bakal ade hobi baru. tapi hobi tu tidak tiba lagi
nnti bila hobi tu dah tiba, aku criter okeh
adios amigos

8 comments:

kuden said...

hek ele
cuti rupanye tapi pemalas nak apdet blog

totti 10 said...

aku bz layan drama
byk giler drama aku marathon
tmasuklah citer bones
smpai aku dah jatuh cinta sama itu
angela montenegro

nnti pasni aku nak hapdet rating2 tv series yang haku dah tgk

leenmafia said...

best giler cti ko ek..
msti duk layan gossip girl tuh ha3...

totti 10 said...

gossip girl wajib la tgk
siap nangis2

AZIAH AZMEE said...

hahah sonok ko eh?
heroes?
dah tgk ke? :D

MiSz YasMIN said...

hahaha
ko tgk gosip girl?gle ah..huhu
btw best gak rutin tyme ct ko 2..teratur..hohoho

cik bintang said...

kesian ye
cuti tentu anda bosan
harap dpt bersabar..
hihi

guddycomel said...

ni sampai ke sudah cite twin boobs aku maneeeeeeeeeeeeee