Monday, 12 January 2009

Ape korang buat kalau korang ade mmber yang perasan Domyoji

ape yang aku nak bincangkan pada entry kali ini ialah sama seperti tajuk yang tertera di atas. kalau korang pada kedudukan aku nih, ape korang buat? bila ade salah sorang dari mmber korang rasa dia macam Domyoji. ok lah aku nak bercerita serba sedikit mengenai profile dia nih. dia ni dilahirkan diberi nama nasri. orang panggil dia kuyu. tapi skang nih dia nak org panggil dia samir kuyu plak.(samir nasri pon dia nak gak) takpela abaikan dulu pasal samir, kite fokuskan pasal domyoji pada entry kali ini

dulu rambut dia nih kerinting2 sket tapi skang dia dah rebonding, so rambut dia dah agak panjang2 la sket. pastu baru2 nih dia buat cutting2 rambut yang mcm org2 jepun sket tuh. ala korang tau la cmne cutting tuh. cutting org tak mandi pagi. haaa...mcm tu la. so skang ni dia dah mengaku dia ialah domyoji.

dia nih kisah cinta dia agak sdey, direjek byk kali oleh perempuan yang sama, yg mana aku mls la nak ckp sapa pompuan tuh kan. seingat aku pon dia ni tak penah ade gepren kot. yela aku taula sapalah aku yang tak penah ade gepren dlm masa 6tahun kebelakangan ni nak kutuk dia. so aku pon malas la nak komen lebih2 pasal love life dia. ape2 hal pon, ape pendapat korang kalau korang berada dlm kes mcm aku nih? aku kepilkan lah skali beberapa gmba utk korang buat pertimbangan

ini ialah kuyu a.k.a samir kuyu a.k.a domyoji wannabe
**gmbar ini ialah hasil edit drpd gmba asal dari blog haris


ini ialah the real domyoji

oklah, sampai di sini sajalah rakan2. slamat terhibur. sekian wassalam

10 comments:

raira said...

aku mcm nk bagi solution pada soklan kau,tp terpaksa diam diri takut2 aku kne penumbuk..

totti 10 said...

ok. pasni ko tulis komen pakai anonymous. takpon ko bubuh la nama org lain. athirah ke. syafikah ke. biar derang yg kne tumbuk. haha

incik neng said...

aha laju gile kau bertindak doo...tapi iras iras gakla ak tgk..dah dekat dah tuh hauhauha

aPuN said...

lah sekali imbas aku tgok macam domyoji. Tapi domyoji tanaka, kawan sekelas english aku.

mungkin kau patut photoshopkan gambar dia, biar dia rasa lebih selesa mengaku domyoji aka matsumoto jun

AZIAH AZMEE said...

oi.. berani kau. hahah...~

ade gak nak jd wannabe ni eh?
kulit gelap pon nak jd jepong.
tak ssuai gamaknya~ :D

Anonymous said...

hawwww... bgg siot.kritikal sungguh kritikan... hahaha. tulih gi. tulih gi...

Nanie Ozawa said...

kuyu domyoji?
kuyu jun?
matsumoto kuyu?
matsumoto nasri?
nasri jun?

nama mana yg sedap eh?
haha

totti 10 said...

wow nanie ozawa
nnti u kirim salam kat kakak u
yang nama maria ozawa tu tau
ckp kat dia
it tgh horny neh

Nanie Ozawa said...

hahahaha.. dh sekian lama aku guna nama ni.. ko la first yg suh kirim salam kt miyabi-chan. hihihihi

Adreen said...

perosak domyoji akuu