Saturday, 10 January 2009

Ari minggu yang sengal

Owh sangat tensen. barang2 yg aku beli secara online tidak sampai2 lagi. barang 'itu' masih tak smpai lagi. arang sisha yang aku oder pon dah seploh hari tk sampai2. esok dahla aku cuti lagi. drama series pon hampir abes sume aku dah tgk. dah tkde mnde nak tgk dah neh.

dahla smlm plan nak main bola kol330. cuaca smlm sgt bes la. dia sebnarnye sejuk. tapi cahaya matahari dia terik. itu nama dia sinaran matahari tipu. tapi at least buleh buat aku terasa mcm panas. skali buleh plak salji turun kejab sket2. pastu dia berenti. so sume org pon tahu la kan apa terjadi bila selepas salji turun, penurunan suhu mendadak serta angin yang kuat. so kansel lah aktiviti permainan bola pata ptg smlm

atas permintaan peminat2 aku pon kepilkan lah gmba ketika aku mengisap sisha menggunakan serpihan2 arang terakhir akuh. hehehehhehehe



esok aku rasa aku nak tulis lagi satu entry pasal drama series2 yang aku dah mengabeskan masa aku layan. sbbnye aku pon takde ektiviti sgt kan
so long, suckers(ckp smbil buat bunyik cm homer simpson)

2 comments:

AZIAH AZMEE said...

hahaha.. sisha sampai lebam okeh?

nana said...

gamba penuh bergaya :P