Monday, 20 April 2009

uncle don sudah tiada, diganti pelita nasik kandaq

ape citer ni tau2 je uncle don dah jadik kedai pelita nasik kandaq. adui bengang btol la ngn pelita nih, agak2 la nak bukak cawangan pon jgn la beli uncle don, bli la dave deli tu ke takpon amik port2 kat belah2 souled out tu ke. tpaksa la aku lepak square gak ni jawabnye.ecewah ckp mcm aku kat mesia je skang nih. aku kne mrancang dari skang port utk aku mlepak di kala aku balik mesia thn depan. hehehehehe. tak mengapa lah, janji port sisha jalan damai masih kekal wujud spt biasa.

tu jelah aku nak tulis utk memaklumkan kepada rakan2 yg belom tahu. walaupon berita nih dah lama. almaklum la, saluran berita ni tsangkut di kabel optik dasar laut cina selatan.

6 comments:

Aku Darah Anak Melayu said...

oi! aku suke rambot ko smart siot..huahuahuahua ;p

AZIAH AZMEE said...

range beso kot..~
pastu tawaran harge lumayan..
haha. maybe :P

Anonymous said...

kalo minum kat pelita hati2 la..time dia kira tu main congak2 je..kalo minum kat pelita, nak bayar kena mintak bill. kalo tak memang dia kira tipo la..penah sekali dia kira extra RM10!

aku pun memula ingat ko ada kat mesia.. cet!

*guddy comel

mupan said...

tahun ni tak balik ke jon..??
aisehmen...
sape nak menemani aku layan shisha sempena ramadhan ni??

ahha

cik bintang said...

sian kau
da tade lg landmark
abeslah sejarah melepak kau
keh keh keh

totti 10 said...

kahkah
lpas bukak puasa smayang teraweh la wehhhhh