Wednesday, 29 April 2009

Selamat hari jadi untuk saya

seperti yang korang semua tidak lagi sedia maklum, aku telah pon menyambut hari jadi aku pada mggu lepas. tarikh tepat aku mls lah bagi tau tapi mggu lpas la. ya ialahye ialah kali yang ke-22 dan ya juga, aku masih muda remaja. terima kasihla byk2 kepada yang wish dan yang mberi adiah. ecewah mcm la ramai sgt yg bagi adiah pon, sorang je sebnarnye

adiah itu merupakan sehelai jaket dari seorang peminat yang yg saya kasihi. terima kasih daun keladi. ade lagi satu adiah sebnarnye iaitu sepasang kasut joging nike tapi tu tak kire la sbb tu adiah dari aku utk diri aku sdiri. kahkah. adiah itu mmg seswai aku adiahkan kepada diri aku sendiri memandangkan lemak2 di badan sudah smakin bertambah beratnye.

aku ni dahla pendek, tamau la plak jadik gemuk pendek, kang jadik mcm neng tuh, gemuk, pendek, tak ensem plak tuh. kahkah. bleh plak dia ngaku dia mcm del piero. ntah ape2. itulah dunia zmn sekarang. di sempena harijadi aku ni pon aku pon nak menempek la saki baki remaining dari kek arijadi aku yang ke-22 mase tuh.tggl lilin jela tapi.

kepada sesiapa yang tertanya2 di manakan kek ini di makan dan yg lebih penting dgn siapa kek ini dimakan, persoalan itu aku biar korang teka2 sdiri jela ek. haa. power kan aku saiko korang mcm aku sambut ngn awek jepun aku. mesti ade jugak yg ttanye2 kenapakan background tuh mesti ade gmba buku btulisan jepun? tu sebnarnye aku saje nak tayang konon2 aku rajin buat report lab jepun dan konon2 kemahiran bahasa jepun aku sgt tinggi. saiko lagi! hehe

sekian sajalah smpai di sini. mls nak tulis panjang. tulis biar pendek2 tapi yang penting ialah istiqamah. hehehehe

8 comments:

AZIAH AZMEE said...

hahaha... ko pendek ke? btw, tahun ni balik jumpa aku! hahah.. also atut~ :P

yeah.. ko mmg 'saiko' pun. hehe =___='

totti 10 said...

atut tu sape
sara ek?
hahaha

nana said...

kem salam pd peminat yg bg jaket tersebut.. katakan dia sgt shweet :P ahaks!!..

btw, tamau tarok gamba pakai jaket kah?

incik neng said...

kenape mesti name aku dipetik dalam entry neh , len kali letak la ayat neh

neng tuh mmg la pendek, tak hensem ,kurus sikit je dari aku tapi die men DM macam pirlo

kan manis

totti 10 said...

aku bleh bagi la ko main DM mcm pirlo, main jela mcm pirlo, muka mmg langit-bumi la. tapi tang kurus lagi dari aku tu aku rasa satu dunia tahu hakikat sebenar

Anonymous said...

Tunjuklah gambar jaket tuh..Barulah besh..Nih gamba lilin jer..Nway, lilin tuh cantik..Tp nape kaler pink?

totti 10 said...

dah org yg beli nye tuh yang beli kaler pink mana lah saya nak tahu. kawaiii katenye

iEra said...

mne jacket?
goodluck la eh dengan kasut nike br ko tuh..smoga xjadik gmok pendek.. :D