Monday, 27 April 2009

senarai awek2 saya dari dulu hingga kini

hehehe. pos kali ini aku nak menyenaraikan lah nama2 awek2 aku dari dulu smpai lah skang. mesti korang tau aku tgh tipu kan, ecceli aku nak list kan heroin2 kegemaran aku dlm drama2 series yg aku tgh ikuti skarang ini. so aku pon akan tulis la nama2 heroin2 berikut bsama title drama yg derang blakon supaya korang pon tahu adakah berbaloi utk mengikuti drama tsebut biarpon cerita nye tak bes hampagas. hehehehe

1.robin scherbatsky
ini mmg cinta pertama aku la sejak aku first time layan series How i met your mother. dari dulu sampai skarang ttp cinta gak. cuma skang ni dah kurang sket la sbb dah jumpa byk gak awek2 lain yg cun tapi sayang gak lagi

2. Serena Van Der Woodsen (Gossip girl)
owh serena, dari dulu smpai sekarang tak penah kurang rasa sayang, tak kesah la ko dah dicemolot oleh bape orang laki sekalipon.

3. blair waldorf (gossip girl)

penat dah aku try ngorat melalui watak lakonan aku, chuck bass. kejab dapat kejab tlepas pulak. tak larat dah nak main tarik tali lagi dah. tapi aku lagi sayang serena la, mungkin sbb kerana serena berambut blonde dan bermata biru. blonde+blue eye tuh. wallaaaa...

4. temperance brennan (bones)
awek nerd. tapi cun dan klakar. mata dia lawa. nama betul dia emily deschanel kot. dia ni ade adek nama ape ntah tapi adek dia pon cun gak. mmg genetik cun2 la dia nih sng citer nih. sng ckp kalau dia ni janda anak dua pon aku sanggup lagi. kahkah

5. special agent jennifer jareau (criminal minds)

typical blonde tapi muka dia nih ade certain2 angle nmpak persis spt britney spears di kala dia tgh ngetop suatu ketika dulu. aku minat tu dulu britney time dia muda2 comel dulu.

6. special agent emily prentiss (criminal minds)

muka dia nih ade certain2 org kata dh mcm lelaki sket2. tapi ape yg ketara membezakan antara dia dan lelaki ialah dia ade boobs. besar. kahkah. umur pon dah 40 kot. skang kan tgh zaman layan matured women. kehkeh
7. abby sciuto (NCIS)

minah gothic ni comel giler ah pakai baju lab putih. aku pon nak berdoa lah smoga satu hari aku dikurniakan lab partner perempuan yg gothic dan comel mcm abby

8. agent liz warner (numb3rs)
inilah dia awek yg telah ku gunakan dlm avatar ym ku stelah skian lama. lawa kan. kan kan. european+japan hybrid. kalau hybrid nih pasti cunlah. tanpa tanda tanya lagi

9. grace van pelt (the mentalist)

yg ni mls dah la nak komen byk2. p google nama amanda righetti ha tgk ape yg kluar. tapi viewer discretion advised okeh.

10.Aya (Tokushima outlaw)

last but not least, aya. haha koboi perempuan dari tokushima. power tuh main game kuda. bukan game kuda yg korang dok bejudi lpas balik skolah tuh. ni game kuda yang Wii tuh la. haha. acah mak joyah, ni anak kak mawar. saje je aku nak bagi korang jailbait. yg ni korang kne tggu lagi 10 tahun ye. ade yg kne hukuman sebat 10 kali kang.

akhir kalam saya ingin mengingatkan rakan2 saya bukan pedopil, nama saya tidak didaftarkan di mana2 database sex offender mahupon sex predator. saya adalah rakyat malaysia with clean rekod, saman laju pon tak penah dpt. dan lis ini bukan lah mengikut turutan sapa paling cun mahupon sapa yg plg saya cinta. ia adalah random. sekian harap maklum.

skang saya nak tido, esok saya ade klas dari pagi smpai ke petang. tang petang tuh ade eksperimen lama giler tak hengat. lpas tu saya nak p beli kacang ijau nak buat bubur kacang. ecewah mnde tak buat lagipon dah kecoh nak citer. hahaha.

3 comments:

Anonymous said...

Aku suke yg no. 3 kot..Tomey..Tp mostly aku tgk awek yg ko suke, sume mcm dh matured2 jer..Mmg taste ko keR?..

Hazieq Affendy said...

emily deschanel ada adik nama zooey deschanel. cun woo.. blakon dlm yes man ngan jim carrey.

AZIAH AZMEE said...

lerrr... aku ingat ko btol nak list ko nye awek2 dari time skolah.

ahahahahha~ :P