Wednesday, 13 May 2009

Tolong aku carikan kekasih hatiku

hahahahaha. nampak nye chapter seterusnye bagi hiroshima terpaksa la aku postpone buat beberapa hari sbb aku tlah terjumpa material dalam youtube yang sgt keren. lagu indon giler best beb. keren gilerrrrrrr.....................
meh aku embed kan video youtube itu ke dalam blog aku ni ha. korang layan la sambil baring2 atas karpet supaya senang sket nak guleng2. hehehehhehehe





bersama ini aku sedia kan lirik nye skali
walaupon lirik tu dah ade kat youtube tuh tapi aku nak copy gak kat sini
supaya aku bleh bold

part2 yang giler chill
hahahaha

Lirik lagu Cari Jodoh by Wali Band

Apa salahku Apa salah ibuku
Hidupku dirundung pilu
Tak ada yang mau dan menginginkan aku
Tuk jadi pengobat pilu
Tuk jadi penawar rindu
Tuk jadi kekasih hatiku

Timur Ke Barat
Selatan ke utara
Tak juga aku berjumpa
Dari musim duren hingga musim rambutan
Tak kunjung aku dapatkan
Tak jua aku aku temukan
Oh tuhan inikah cobaan

Reff
Ibu-ibu bapak-bapak
Siapa yang punya anak
Bilang aku
aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
karena cuma diriku yang tak laku-laku

Pengumuman-Pengumuman
Siapa yang mau bantu
Tolong aku kasiani aku
Tolong cari diriku kekasih hatiku
Siapa yang mau


kahkah. lagu ini telah memotivasikan aku untuk mencarik awek dgn lebih proaktif. korang2 tolong la aku okeh? sambil2 tu aku pon tgh nak menuntut untuk menjadi pejantan yang tangguh, tgh nak mencarik mentor je nih, tapi tatau sapa yang paling sesuai. ingat nak menuntut ngn kuyu sbb kalau ikot gaya dia la pejantan AAJ paling tangguh, tapi dia pon sama gak takde awek dah lebih sedekad, mungkin juga seumur hidup
hahahahahahaha

Kuyu, pejantan tangguh AAJ dan Yokohama University


ok lah itu saja post kali ini, nak embed lagu sengal ni je. nex chapter hiroshima aku buat nex week la sbb aku kan cuti sabtu ahad. ok la babai rakan2, selamat bercuti hujung minggu

19 comments:

incik neng said...

kalah ijat geli geli cani dooo

aiichan said...

farouk desperate XD

totti 10 said...

kalau dah menyingle lebih separa
dekad mcm aku nih, dah buleh masuk kategori desperate gakla
aku mungkin terpaksa join
goudou konpa suatu hari nanti
kahkahkahkah

SuNFLoWeR said...

klaka giler lagu neh..

cik bintang said...

hahahaha
mcm gampang..
tapi emang keren!!

totti 10 said...

keren giler beb
layan jgn tak layan
dengar ulang2 kali
kahkahkah

nana said...

wahahhaahhahahaaaaaa..
*goleng-goleng atas karpet*

gile sengal

samir said...

salah ayat tuh aku bukan takde awek, aku taknak ade awek lagi

samir said...

susah2 riichan single lagi tuh.. ape susah bg beg LV je

totti 10 said...

kahkah
dia punye LV spring limited edition doh
ko larat ke nak celen
takat jus epal 5ringgit pon
ko nak berkire

bee said...

adeh,lawakla ko ni...hahaha..quote lagu "ak yg tgh malu" tu cam diragui sket la..kakaka..=PP..ko tau,dlu masa form 3 ada la orgtu penah ckp kt ak ko ni mulut jiwang,sejaoh mne kesahihannya tu ak xsure..klu btl kn,pe lg apply la skill t'pendam ko tu kt gadis2 kt lua sne..hik3

Anonymous said...

gelinyer lagu nih farouk..x sangke ko dgr lagu camnih..

AZIAH AZMEE said...

amenda la ko ni. heheh`

toocliche said...

hoi, cet tk gne tul ad org ngumpat ak kt cni rupenye. ohh hrtu tny nape tbe2 tny beg ak jenis pe kt cni rpenye. ces!

totti 10 said...

ko ah ni kuyu
kan dah kantoi bergosip
haha

samir said...

mane aku tau, sedih gile ko, desperado tahap neng dah ni..

totti 10 said...

neng punye tahap desperado ok lagi
tahap gedik geli2 tapi ade orang layan

ko punye tahap desperado, nak gedik2 pon orang tak layan
move on la kuyu....

mupan said...

lagu dangdut...
VC serupa justin timberlake..

+ sEe NiEsOt + said...

heee... lagu dn lirik yg menarik..
mintak izin mahu copy ye.. =P