Thursday, 7 May 2009

Hiroshima taikai Ch.2 peristiwa2 yang berlaku

smlm kol 12 mlm baru lah aku tau rupa2nya sebnarnye hari ini(tadi) klas ari isnin. kalau klas ari isnin maknenye aku kne lah antar repot kan. hahahaha. ape lagi tros bsepah2 bterabur la carik balik data2 sume jadah tu nak tulis repot.byk la plak tu kot. smpai tidak ketidoran aku. tapi sempat gak dlm kekalutan tu ade gak masa aku tulis blog sbb nak kutuk kuyu punya pasal. hahaha. ari ni takpe, lepak sket. sbb esok klas ikot jadual ari rabu. kalau ikot ari jumaat lagi la bes leh cuti kan. siot tol.

ok lah. bukan itu subjek utama yang aku nak ceritakan dalam entry kali ini. kali ini aku lebih nak bercerita kepada isu2 signifikan yg berlaku dlm taikai kali ini. aku nak bercerita smbil ade buh gmba lah. kalau ade gmba ni bes sket, tak perlu lah korang susah2 nak mengimaginasikan dlm kepala otak korang semata2
mula2 skali nak bcerita pasal gmba yang ini lah. ini ialah gmba ijat busut ketika team kyuushuu tgh warm up. tatau la ape ecceli yang dia tgh buat ini. mungkin ini lah latihan tarian asli kuno dia tuh. takde sape tahu ape yg dia cuba buat time nih. orang kalau warm tu siyes2 la beb, jgn main. neng kelihatan sgt kecewa melihat aksi ijat yg tidak serious dan memandang enteng terhadap kepentingan warm up. ramai juga yang berpendapat bahawa cara tidak meregangkan badan dengan betol spt ijat ini lah antara punca kekalahan team kyuushuu. nasihat peribadi aku thadap ijat, nak geli2 tu agak2 la beb, dah la semua bolos salah ang. hahahaha

kahkahkahkah. ijat lagi. kali ini dia beraksi seperti kambing gurun kelaparan plak. mentang2 la dia dah buat byk mistake mpai bolos byk gol, igt org kesian ka weh. seb baik la janggut dia tuh dah tadak. mana p ha janggut dia tuh. tu yg no19 kat tgh2 tu nama dia madi. ade citer pasal dia, tapi tu nnti lah aku citer dlm entry khas pasal dia. hahahaha

kne marking ketat bai. essien nak marking gua, bosingwa lagik, cmna mau carik makan nih. tu ade kepala sape ntah kat tgh2 tuh, tapi kalau mengikut kaler rambut mungkin apai la kot.

gmba curik dari blog ning. hahahahaha. gmba bdak2 3rd year of aaj batch ke 24. tu yg pegang jersi messi 19 tu poyo je lebih tuh. main ntah ape2 gak


next snap, aku ckp, "ok jab, amik gmba rambut lepas plak", haha. pastu korang buleh agak la kan ape yg crowd2 tu ckp kan. antara nya ialah, "mentang2 la rambut ko lawa", "mentang2 la ko nmpak lebih ensem kalau lepas rambut", "ko memang nampak lebih maskulin rambut panjang". dahla time ni mmg nak start match. sempat gak lagi berambik gmba. tapi slamber yeyeh jela sbb referee match(ganja<--nama org) pon tgh sebok berposing jugak. last snap. rambut lepas. amacam ensem kan? haha korang jgn nak kutuk aku kat komen nnti aku delete. kahkahkah.

gmba dari neng lagik. hahaha
lagi gmba batch 24. sume kontrol macho je. kecuali popo. time ni popo aku rase dia dah tahan sgt nak tberak nih. mmg dah ujung2 sgt dah la tu. seb baik dia sempat gak tahan.

ok lah tu jelah. kalau nak tgk lebih byk lagi koleksi2 gmba2 ensem dan mgelikan ati tgk ajelah kat facebook. arini aku nak lepak2 tgk muvie sket memandangkan smlm aku tlah struggle smpai tidak tido. skian wassalam

4 comments:

nabeela said...

entry psl ijat ke nih..hee..=P..eh,ak br tringat sumthing lah..ekceli rambut ko tu cam sme jek ms ak jmpe ko ms kenduri umah anas brape thn lps ntah?ek?

Adreen said...

gamba last skali tu nampak sgt ko katik kahkahkah

Anonymous said...

hensem!!!!!!!!!!!!!!!!

totti 10 said...

kalau yang pegang jersi messi tuh
dia mmg la yg plg ensem pon dlm ramai2.