Wednesday, 17 March 2010

Tokushima Sakkaaaaaa Taikai (Nishi Nihon)

lama plak rase tak hapdet blog nih. so tgh boring2 ni trase nak tulis la plak
baru2 ni cuti dok umah main game sahaja. main Aion online.
trase mcm sgt bes la plak. rase nak buat sub-blog pasal character n game itu
tapi nnti nampak mcm otaku kaw2 la plak kan. kne bahan la plak nnti time taikai tokushima
alang2 dah bcakap pasal taikai tokushima nih, aku sebnarnye telah mensukarelakan
diri utk jadi AJK invitation utk taikai nnti. so aku nak ajak lah rakan2 yang masih lagi bermastautin di jepun nih utk hadir dan menyertai taikai ini.

berikut adalah butir2 taikai tersebut

Tarikh : 2hb May 2010
Tempat : mestilah Tokushima
yuran penyertaan : 20,000yen (untuk satu team)
*tidak termasuk makanan

12-man team
main 9-sebelah, 3sub
peta ke lokasi, lokasi parking dan lain2 akan diberitahu kemudian

sape nak daftar antarlah nama team dan nama2 ahli pasukan
marilah datang dgn but2 baru anda.

urusan pendaftaran team dan sebarang pertanyaan
buleh lah email kepada saya(Farouk)
akaiserf_10 @ yahoo.com

2 comments:

anis;LaDolceVita. said...

giler arh.
5bln tuh.
haha.

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)